12:00

IK Tord

P17 A-slutspel: IK Tord (h) 3-2 (3-0)

SEGER I VÅR SISTA MATCH

Idag var det då dags att för sista gången spela match för V Södra P03 och det känns fantastiskt kul att vi fick avsluta med en seger. Och detta efter en mycket bra fotbollsmatch där segern också innebär att vi tar hem tredjeplatsen i A-slutspelet.

Vi inledde matchen mycket bra och visade redan första minuterna att vi var pigga i benen och rejält sugna på vinst. Första halvlek är vår klart bästa efter semestern och det var gott att grabbarna fick visa vad de kan efter en lite tyngre period.

1-0 kom redan i andra minuten sedan vi vinner boll och Axel frispelar Isac som i friläge säkert nätar.

Sedan fortsätter vi vinna mängder av boll på mittfältet och kan ställa om till anfall högt upp i banan och skapar ett helt gäng solklara målchanser.

Det dröjer dock till slutminuterna innan vi får utdelning när Isac bjuder tillbaka och serverar Axel ett friläge som han rullar in till 2-0.

Strax innan pausvilan kastar Viktor ett långt inkast som når fram till Carl som sätter 3-0.

Som sagt en mycket bra insats i första halvlek som gav en klar ledning som kunde varit ännu större.

Tord höjer sig i andra medan vi tappar i presspelet och framförallt har vi svårt att få igång ett ordnat passningsspel när vi vinner boll.

Men vi släpper till väldigt få målchanser och även om reduceringen till 3-1 kommer knappa tio minuter in i andra halvlek blir det lite nervöst först med kvarten kvar efter att gästerna bjuds in i matchen via en straff som resulterar till 3-2.

Tord flyttar fram i jakten på en kvittering, vilket hade gett dem tredjeplatsen, men vi håller undan och är närmare att kontra in 4-2 än att tappa till 3-3.

Resultatmässigt avslutar vi topp med en säsong som gett seger i Futsal-DM, andraplats i P17 Division 1, seger i Junior-DM och en tredjeplats i P17-sluspelet.

Sista refereratet är skrivet men vi tränar på ett tag till innan vi helt avslutar.